Арахамія заявив про намір виключити нардепа Скороход зі «Слуги народу»

Давид Арахамія, голова фракції «Слуга народу» повідомив, що нардепа Ганну Скороход виключать із політичної сили.

Про це він повідомив у коментарі журналістам 14 листопада.

Арахамія підкреслив, що особисто пропонуватиме виключити Скороход із фракції.   «Тому що немає сенсу перебувати у фракції і не підтримувати жодного рішення фракції. Подивіться голосування. Навіщо вона? Людина не виконує жодного рішення фракції», - заявив він.

Відзначимо, 14 листопада з трибуни Скороход повідомила про затримання її чоловіка Олексія Алякіна і пов'язала це зі своєю позицією проти скасування мораторію і запуску ринку землі, який 13 листопада був проголосований у парламенті.

Олексій Алякін є колишнім власником російського банку «Пушкіно», оголошений російською владою в розшук за підозрою в шахрайстві, перебував в Україні під екстрадиційним арештом, проте був переведений під домашній арешт. При цьому суд зобов'язав Міграційну службу надати йому українське громадянство.

У свою чергу, Арахамія заявив з трибуни Ради, що Скороход пропонувала хабарі народним депутатам.   «Те, що пані Скороход неодноразово зверталася до народних депутатів і пропонувала їм грошову матеріальну допомогу, – це факт», - заявив Арахамія.

Раніше Арахамія розповів, скільки «слуг» підтримають відкриття ринку землі.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО