Генпрокурор дав оцінку словам Федини про Зеленського

Генпрокурор Руслан Рябошапка відреагував на висловлювання нардепа від «Європейської солідарності» Софії Федини про президента Володимира Зеленського.

Він підтвердив, що в словах Федини є очевидні ознаки злочину. Про це в п'ятницю, 1 листопада, повідомив генпрокурор, пише УНІАН.

Також за інформацією Рябошапки, за даним фактом порушено кримінальну справу.

«Так, це правда, не тільки він (народний депутат від «Слуги народу» Олександр Качура), а багато народних депутатів зверталися з цього приводу. Провадження було відкрито ще в понеділок. Там є очевидні ознаки злочину і за цими ознаками злочину було відкрито кримінальне провадження. ДБР, здається, зараз його розслідує», - підтвердив інформацію нардепів генпрокурор.

«Це фактова справа, оскільки, за Кримінальним процесуальним кодексом, зараз немає справ стосовно конкретних осіб... За цим повідомленням у Facebook», - додав Рябошапка.

Справу стосовно Федини та волонтера Марусі Звіробій відкрили після відео, на якому вони обговорювали варіанти смерті президента Володимира Зеленського.

Нагадаємо, після того, як президент України Володимир Зеленський поспілкувався з добровольцями в Золотому на підвищених тонах, нардеп Софія Федина разом з блогером і волонтером Марусею Звіробій записали відео з жорсткою критикою на адресу президента.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО