У МЗС не виключають відновлення залізничного сполучення з «Л/ДНР»

**Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко заявив, що може бути відновлено залізничне сполучення з непідконтрольними Києву областями Донбасу. ** Про це він розповів під час обговорення відновлення моста в Станиці Луганській в програмі Свобода слова Савіка Шустера.

За словами міністра, за місяць-півтора по мосту будуть їздити автомобілі. Пізніше з'являться інші мости і нові перехідні пункти.

Він додав, що можливо, з'явиться залізничне сполучення, щоб люди могли комфортно переїжджати з одного боку лінії розмежування на іншу.

Пристайко підкреслив, що зараз частина залізничних доріг, з якими сполучення зупинили в 2014 році через бойові дії, контролюються сепаратистами.

Раніше, мністр інфраструктури України Владислав Криклій заявив, що в планах відомства налагодити пасажирські перевезення на адмінмежі з окупованим Кримом.

Також президент України Володимир Зеленський заявив, що найближчим часом на законодавчому рівні затвердять положення, яке спростить отримання дозволу для відвідування Криму.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО