Ситуація на Донбасі: 15 обстрілів, втрат немає

У районі проведення ООС на Донбасі з початку поточної доби 2 жовтня збройні формування РФ та її найманці 15 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

Противник обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил із гранатометів різних систем, протитанкового ракетного комплексу, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Також, із метою нанесення максимальної шкоди військовослужбовцям Об'єднаних сил, противник застосував безпілотний літальний апарат (БПЛА) з підвісом для скидання гранатометним пострілів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник здійснив сім обстрілів позицій Об'єднаних сил, а саме неподалік Новогнатівки, поблизу Миколаївки, неподалік Новотроїцького, поблизу Павлопіля і неподалік від Авдіївки.

Крім того, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ противник здвйснив вісім обстрілів позицій Об'єднаних сил, а саме неподалік Кримського, в районі Зайцевого, поблизу Катеринівки, неподалік від Південного, поблизу Новолуганського, неподалік Золотого, поблизу Новгородського і неподалік Троїцького.

«Протягом поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не було», - йдеться в повідомленні.

Раніше в ОБСЄ назвали дату наступного засідання ТКГ щодо Донбасу.

Також нагадаємо, в Білорусі вважають, що США потрібно залучити до переговорів по Донбасу.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО