Прокуратура повідомила про підозру співвласнику «Токіо Стар»

Прокуратура Одеської області повідомила про підозру співвласнику готелі Токіо Стар, де 17 серпня сталася пожежа, в результаті якої загинуло дев'ятеро осіб.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу прокуратури.

Як повідомляється, другого власника підозрюють у порушенні вимог пожежної безпеки.

«Сьогодні, 2 вересня, прокурори обласної прокуратури спільно зі слідчими Головного управління Національної поліції в Одеській області повідомили про підозру другому власнику готелю в порушенні вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель дев'яти осіб (ч. 2 ст. 270 КК України)», - йдеться в повідомленні.

Крім того, у відомстві зазначили, що підозрюваний переховується від органу досудового розслідування.

«У зв'язку з тим, що підозрюваний переховується від органу досудового розслідування, підготовлено клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою, а також про дозвіл на його затримання», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, пожежа в готелі Токіо Стар сталася на другому поверсі будівлі вночі 17 серпня. На момент пожежі в готелі перебувало близько 200 осіб. У результаті події 9 осіб загинули, ще 19 постраждали. Власнику готелю Вадиму Чорному поліція повідомила про підозру. Йому інкримінують порушення вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО