Деталі смертельного ДТП за участю голови осередку «Слуги народу»

Приватний підприємець, засновник групи проектів у Полтаві, який очолює Полтавську організацію «Слуги народу», Олексій Сердюков узяв на себе відповідальність за ДТП, в якій загинула людина і ще четверо осіб постраждали.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це він написав у Facebook:

«За кермом автомобіля був я... Я пішов на обгін і під час обгону у мене провалилася передача і я не зміг закінчити обгін. Справа був автомобіль, я спробував з'їхати на узбіччя, але було пізно. Це все не знімає з мене відповідальність».

Як повідомляло інтернет-видання «Полтавщина», 13 липня близько 18:15 біля села Бричківка Полтавського району сталася ДТП. Водій автомобіля Toyota Corolla не впорався із керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та врізався у ВАЗ-21099.

У результаті аварії Toyota згоріла, а п'ять осіб, серед яких 12-річна дитина, отримали травми різного ступеню тяжкості. Пасажирка ВАЗ, 39-річна жінка, від травм померла в реанімації.

Прес-служба Управління з питань цивільного захисту населення Полтавської ОДА попередньо повідомляла, що за кермом Toyota перебувала жінка.

Пізніше начальник відділу комунікації ГУНП в Полтавській області Юрій Сулаєв пояснив, що в момент зіткнення Toyota загорілася, і очевидці витягли постраждалих з автомобіля.

За його словами, коли прибула на місце події слідчо-оперативна група, одразу встановити, хто сидів за кермом, було неможливо.

В автомобілі Toyota, окрім Сердюкова, перебувала Олена Пашетних (Кузіна), екс-журналістка «Громадського», яка також вела відеопроекти для «Трибуни» та «Зміста».

Голова осередку «Слуги народу» написав у Facebook, що «у нього перелом тазу, а Олена - у тяжкому стані».

Нагадаємо, кортеж Зеленського потрапив у ДТП за участю автобусу з дітьми.

Раніше Нацполіція назвала найчастіші причини ДТП.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО