Призначили голову Луганської ВЦА

Президент України Володимир Зеленський представив нового голову Луганської військово-цивільної адміністрації, ним став Віталій Комарницький.

Про це повідомили в прес-службі Офісу президента України, пише «Слово і Діло».

За словами Зеленського, місією нового керівника області має стати пошук можливостей для відновлення Луганській області.

«Для нашої країни важливий пріоритет - припинення війни. Паралельно з цим можна знаходити можливості і бажання, щоб відновити Донбас. Ми зараз пролітали з паном Дональдом Туском, бачили зруйновані будинки, відсутність доріг. Я думаю, що це не тільки через війну, але й тому, що ніхто цим не займається. Я вас вітаю. На вас у нас велика надія», - зазначив Зеленський.

Зі свого боку Віталій Комарницький подякував за довіру. Також він зазначив, що виконання поставлених завдань є реальним.

«Я знаю настрій людей і проблеми, які є в Луганській області. Знаю, що тут люди хочуть працювати. Думаю, що завдання, які стоять перед Луганською областю, з вашою допомогою і допомогою міжнародних партнерів реальні для виконання. Потрібно менше говорити і більше працювати», - зазначив Комарницький.

Віталій Комарницький - ректор переміщеного на підконтрольну територію Луганського університету внутрішніх справ, колишній депутат Луганської облради від Партії регіонів.

Раніше Зеленський призначив голів Івано-Франківської та Закарпатської ОДА.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО