У Росії оцінили переговори Трампа і Путіна

Переговори президентів Дональда Трампа і Володимира Путіна в Осаці в рамках саміту Великої двадцятки в Кремлі назвали насиченими.

Про це повідомляє RT 28 червня, пише «Слово і Діло».

«Досить насичена із порушених питань... Звичайно, обмеженість за часом не дозволила поглиблено обмінятися думками з тих тем, які були порушені», - сказав прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков.

Він зазначив, що Путін і Трамп говорили, крім іншого, про рівень двосторонніх торгово-економічних відносин, «який жодним чином не відповідає потенціалу» США і Росії.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров повідомив, що на переговорах вони обговорювали питання стратегічної стабільності. За його словами, Трамп доручив Білому дому працювати із російськими колегами з питань, які піднімав Путін. На думку Лаврова, зустріч пройшла конструктивно.

Російський президент «відзначив підтвердження ініціатив», про які лідери двох країн говорили на попередніх зустрічах у Гамбурзі та в Гельсінкі, сказав міністр.

Як повідомив помічник Путіна Юрій Ушаков, на зустрічі президенти обговорили роль країн у Другій світовій війні і відзначили внесок радянського народу в перемогу.

Також нагадаємо, Мей зустрілася з Путіним вперше після отруєння Скрипалів.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО