Помер побитий поліцейськими соратник Гриценка

Соратник лідера партії Громадянська позиція Анатолія Гриценка Олександр Комарницький, якого у Вінниці побили поліцейські, помер після 12-денного перебування в комі.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив голова Вінницької облорганізації партії Громадянська позиція Сергій Гайструк.

«Поліція ... побила Сашу до стану, який став смертельним, за що - тільки за те, що відмовився свідчити про те, про що й гадки не мав і що не дозволяла його совість», - зазначив Гайструк.

Гриценко заявив, що в партії вимагають «жорсткого і невідворотного покарання вбивці в поліцейських погонах, а також звільнення керівництва обласної Нацполіціі».

«ДБР вже висунуло підозру і посадило під домашній арешт підозрюваного в причетності до побиття. Від міністра Арсена Авакова і начальника Нацполіціі Сергія Князєва ми вимагаємо негайної відставки керівництва Нацполіції у Вінницькій області», - заявив Гриценко.

Нагадаємо, що минулого тижня у Вінниці поліція зупинила чоловіка, у якого була виявлена ​​граната РГД-5 з запалом. Співробітник поліції попросив одного з перехожих бути присутнім при слідчих діях як понятого. Але той відмовився, зав'язався словесний конфлікт, поліцейський застосував фізичну силу. Побитим перехожим був Олександр Комарницький. Після конфлікту з поліцейськими Комарницький був госпіталізований в міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги з численними черепно-мозковими травмами.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО