Кличко не встиг до травня навести лад на залізничному вокзалі Києва

Мер Києва Віталій Кличко не виконав обіцянку навести лад на залізничному вокзалі Києва до травня 2019 року.

Такий обіцянку він давав 18 січня, нагадує «Слово і Діло».

«Десятки мільйонів осіб на рік користуються залізничним вокзалом, і наше спільне завдання – привести його до належного стану, щоб пасажири почувалися комфортно й перші враження людей, які приїжджають до столиці, були позитивними. Наше завдання, щоб у травні наш вокзал виглядав, як сучасний, європейський вокзал. Ми маємо на увазі благоустрій території, заміну асфальтового покриття, наведення ладу з паркуванням, впорядкування торгівлі», – говорив Кличко.

Наприкінці березня під керівництвом міністра інфраструктури Володимира Омеляна відбулася нарада щодо розвитку залізничного вокзалу в столиці. Омелян зазначив, що міська влада разом з «Укрзалізницею» мають навести лад на привокзальній території, опрацювати питання роботи громадського транспорту, транспортних розв'язок та пішохідних переходів. Але ці роботи можуть розпочати лише в липні, хоча Кличко обіцяв усе зробити до травня.

9 травня «Слово і Діло» перевірило, чи є зміни на привокзальній території, проте їх немає, а ремонт поки не розпочався. Тож столичний мер провалив свою обіцянку.

Нагадаємо, «Слово і Діло» писало, хто з українських політиків і чиновників найчастіше дає прострочені обіцянки.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО