Митрополит Епіфаній закликав весь світ протистояти гібридній війні

Православна церква України закликає протистояти гібридній війні у інформаційному полі, аби разом перемогти ворога.

Про це сьогодні у Twitter написав Предстоятель Православної церкви України Блаженнійший Митрополит Епіфаній, передає Слово і Діло.

«Ми, українці, добре розуміємо цінність миру. Тому закликаємо світ спільно протистояти будь-яким спробам розпалити новий світовий конфлікт», - наголосив Митрополит.

Він підкреслив, що українська церква закликає українців по всьому світу говорити правду про війну проти України.

«Видно, що гібридна війна ведеться не тільки на полі бою, але і у інформаційному полі, через пропаганду та неправду. Просимо усіх протистояти цій неправді, аби разом перемогти ворога, який так нещадно прийшов на нашу землю», - зазначив священослужитель.

За його словами, Помісна Церква молиться за спокій душ воїнів, які віддали на цій війні та у інших війнах своє життя за волю і незалежність України.

Сьогодні в Україні святкують День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні - державне свято і вихідний день в Україні, який офіційно відзначають з 2016 року.

Також нагадаємо, в Києві відбулася зустріч новообраного президента України Володимира Зеленського та Предстоятеля Православної Церкви України митрополита Епіфанія.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО