У Києві в поминальні дні до кладовищ курсуватиме пасажирський транспорт

У поминальні дні до столичних кладовищ курсуватиме організований наземний пасажирський транспорт, на деяких вулицях буде тимчасово заборонено паркування.

Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації в п'ятницю, 3 травня, пише «Слово і Діло».

«У Києві в поминальні дні до міських кладовищ за декількома маршрутами курсуватиме наземний пасажирський транспорт. Перелік цих маршрутів був затверджений розпорядженням КМДА № 774», - сказано в повідомленні на сайті мерії.

Також наголошується, що в неділю, 5 травня, заборонять парковку автотранспорту на вул. Електротехнічній і заїзд транспорту на вул.Крайню на ділянці від вул.Братиславської до вул.Сержа Лифаря. За інформацією Центру організації дорожнього руху на перехрестях припинять роботу світлофорні об'єкти, тому регулювання руху здійснюватиметься поліцейськими регуляторами.

Крім того, для роботи організованих автобусних маршрутів до Лісового кладовища передбачається перекриття руху транспорту на вул. Кубанскої України - на ділянці від вул. Кіото до вул. Миколи Матеюка. При цьому рух маршрутного громадського транспорту на цій ділянці збережеться.

Також нагадаємо, в столиці на Великдень транспорт працював довше.

Раніше повідомлялося, що на поминках у Хмельницькій області сталося масове отруєння.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО