Зведення ООС: 14 обстрілів, поранений боєць ЗСУ

Підрозділи сепаратистів за минулу добу 14 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі. Вісім разів застосовувалася зброя, заборонена Мінськими угодами.

Один український військовий отримав поранення, повідомляє в ранковому зведенні прес-центр штабу операції Об'єднаних сил в четвер, 25 квітня, пише «Слово і Діло».

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід сепаратисти шість разів обстріляли позиції Об'єднаних сил з мінометів калібру 120 мм - біля Миколаївки, двічі з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї - близько Авдіївки і Верхньоторецька, двічі з великокаліберних кулеметів - поблизу Новогнатівки і Водяного, зі стрілецької зброї - в районі Мар'їнки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ противник вісім разів обстріляв позиції ЗСУ - чотири рази з артилерійських систем калібру 122 мм і мінометів калібру 120 мм - біля Новозванівки, з мінометів калібру 120 мм - біля Троїцького, двічі з мінометів калібру 82 мм і стрілецької зброї - в районі Попасної і Шумів, з автоматичних станкових гранатометів - поблизу Луганського.

За даними української розвідки, у відповідь вогнем два сепаратисти були знищені, ще троє поранені.

«З початку поточної доби противник здійснив три обстріли позицій Об'єднаних сил в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід з гранатометів різних систем - поблизу населеного пункту Гнутове, двічі з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районі села Лебединське», - зазначили в штабі.

З початку доби втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає, а втрати бойовиків уточнюються.

Нагадаємо, за добу 23 квітня на Донбасі зафіксували дев'ять обстрілів з боку сепаратистів. Тоді один український військовий загинув і ще один отримав поранення.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО