Голосування завершилося на 11 закордонних виборчих дільницях

Голосування на виборах президента України завершилося на 11 закордонних дільницях.

Про це заявила секретар ЦВК Наталія Бернацька під час брифінгу, передає «Слово і Діло».

За її словами, голосування вже завершено в посольстві України в Австралії, в республіці Корея, в Японії, в КНР, Монголії, Малазії, Шанхаї, в республіці Сінгапур, посольстві України у В'єтнамі, в королівстві Таїланд, Казахстані та Киргизькій республіці.

«Щодо закордонного виборчого округу, де у нас вже закінчилося голосування. Кількість виборців, внесених до списків на виборчих дільницях становить 449 тисяч 175 осіб. Ми бачимо, що ця кількість збільшилася в порівнянні з першим туром. Станом на 17:00 вже завершився процес голосування на 11 виборчих дільницях», - заявила Бернацька.

Українці в Австралії завершили голосування в другому турі президентських виборів, більшість виборців підтримала чинного президента Петра Порошенка.

«Всього у другому турі виборів президента України взяло участь 99 осіб. Петра Порошенка підтримало 72 виборця, Володимира Зеленського - 26 осіб. Один бюлетень визнаний недійсним», - повідомило посольство України в Австралії на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомлялося, в першому турі президентських виборів явка українців в Австралії склала 7,2% - 125 осіб із 1737 включених до списку.

Також нагадаємо, в США стартували вибори президента України.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО