У НСК «Олімпійський» роз'яснили ситуацію з продажем квитків на дебати

Національний спортивний комплекс «Олімпійський» не має наміру продавати квитки на дебати кандидатів у Президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка.

Про це повідомляє прес-служба НСК, передає «Слово і Діло».

«НСК не буде продавати квитки. Це питання до штабів кандидатів», - йдеться в повідомленні.

За словами представника, НСК не продає квитки на заходи, оскільки це прерогатива організаторів та операторів продажу квитків.

Нагадаємо, активно тема дебатів почала обговорюватися 3 квітня, коли Володимир Зеленський опублікував відеозвернення, в якому викликав Порошенко на дебати на НСК «Олімпійський». Він заявив, що «дає на роздуми 24 години». Порошенко відповів і заявив, що закон передбачає інші умови проведення дебатів, проте погодився дискутувати на стадіоні.

Проведення передвиборних дебатів передбачено виборчим законодавством. Згідно з законом, дебати повинні відбутися в останню п'ятницю перед днем виборів. Офіційні дебати повинні проходити в студії НСТУ в строго визначений час.

Також формат дебатів можливий як частина передвиборчої агітації.

Команди кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського уклали тристоронню угоду з НСК «Олімпійський» про оренду стадіону на вечір 19 квітня.

Кандидат в президенти Володимир Зеленський анонсував безкоштовні квитки в фан-зону в центрі стадіону на дебати з Петром Порошенком, які пройдуть 19 квітня о 19.00.

Однак наразі онлайн-бронювання квитків недоступно.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО