Мітинг «Нацкорпуса»: активісти вирушили під АП

В ході мітингу «Нацкорпуса» більше тисячі учасників прийшли під Адміністрацію президента з вимогою заарештувати колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського (Свинарчука) і інших фігурантів скандалу довкола розкрадань в «Укроборонпромі».

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на УП.

Активісти влаштували флешмоб з іграшковими свинями. Вони кидають їх у кордон силовиків і скандують «Свинарчука за ґрати».

Як раніше заявили в поліції, порядок в центрі Києва охороняють близько тисячі поліцейських і бійців Національної гвардії.

Відзначимо, до цього повідомлялося про можливі збройні провокації в центрі Києва на мітингах з вимогою притягнути до кримінальної відповідальності причетних до розкрадання оборонних коштів.

Як відомо, політична партія «Національний корпус» заявила, що має намір продовжувати акції протесту, поки винні в розкраданні оборонної сфери не будуть покарані.

Нагадаємо, 9 березня активісти «Національного корпусу» і «Нацдружин» намагалися прорватися до Петра Порошенка під час його виступу в Черкасах. В результаті зіткнення активістів «Національного корпусу» з правоохоронцями в Черкасах постраждали 15 поліцейських.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО