У Миколаєві проходять обшуки у фірм-постачальників продуктів харчування

У Миколаєві правоохоронці проводять масові обшуки в навчальних закладах міста, на комбінаті громадського харчування, а також у фірм-постачальників продуктів харчування.

Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції в середу, 20 лютого, пише «Слово і Діло».

«У рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.3 ст.191 КК України за фактом привласнення та розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем посадовими особами Миколаївської міськради, проводяться обшуки в миколаївських навчальних закладах та комунальних та приватних підприємствах», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці вважають, що службові особи декількох підприємств, діючи за попередньою змовою зі службовими особами Комунального виробничого підприємства з метою заволодіння коштами з місцевого бюджету на загальну суму не менше 7 млн ​​грн, постачають до навчальних закладів міста продукцію неналежної якості.

«Вартість продукції є значно нижчою від заявленої в актах виконаних робіт за умовами договорів, укладених з Управлінням освіти Миколаївської міської ради», - додали в поліції.

Пізніше правоохоронці обіцяють оприлюднити детальнішу інформацію про проведення зазначених слідчих дій.

Раніше в понеділок, 18 лютого, відбулися обшуки в департаменті енергоефективності в Миколаївській міськраді. Пізніше в поліції заявили, що обшуки були проведені в рамках досудового розслідування можливої ​​розтрати майна держслужбовцями.

А у вівторок, 19 лютого, силовики обшукували офіс комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго».

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО