У Києві підпалили автомобіль депутата Київради

Поліція Києва розпочала кримінальне провадження за фактом підпалу автомобіля депутата Київради, який стався вночі 12 лютого.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію поліції Києва.

Як зазначається, близько другої години ночі на спецлінію 102 надійшло повідомлення, що у дворі будинку на проспекті Перемоги горить «Тойота Ленд Крузер».

На місце події відразу виїхали екіпажі патрульної поліції, слідчо-оперативна група територіального управління, експерти та рятувальники. До поліцейських звернувся депутат Київради, який повідомив, що користується цим автомобілем, а зареєстрований він на його матір. У свою чергу жінка розповіла, що побачила загоряння автомобіля, тому негайно викликала поліцію і пожежників.

Фахівці відповідних служб встановили ймовірну причину пожежі - занесення стороннього джерела запалювання. За попередньою інформацією, невідомі розбили скло і закинули до салону позашляховика невідому речовину, в результаті чого машина загорілася.

Як повідомили в ДСНС, у результаті пожежі в автомобілі Toyota Land Cruizer згорів салон автомобіля, моторний відсік, лобове і бічне скло, передній бампер, фари, капот і пошкоджено лакофарбове покриття.

Вранці поліцейські провели додатковий огляд місця події, щоб з'ясувати причини і обставини даного інциденту. Слідчі столичної поліції почали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років. Поліцейські розшукують причетних до правопорушення.

Як зазначається на сторінці в Facebook ВО «Свобода» автомобіль належав депутату Київради від ВО «Свободи» Володимиру Назаренко.

Раніше в Рівненській області підпалили гараж мера Дубно.

Також нагадаємо, в Києві спалили авто помічника нардепа.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО