Порошенко затвердив межі непідконтрольних територій

Президент Петро Порошенко затвердив межі та список непідконтрольних Києву населених пунктів та районів Донецької та Луганської областей.

Про це повідомила прес-служба глави держави, передає «Слово і Діло».

Ці дані перераховані в тексті указу №32/2019 від 7 лютого 2019 року. Більшу частину документа складають координати меж непідконтрольних територій, які визначаються фактичною лінією розмежування в зоні бойових дій на сході, і сам список населених пунктів. Він затверджений головою Адміністрації президента Ігорем Райніним.

До переліку по Донецькій області входить сам Донецьк, а також інші великі населені пункти - Горлівка, Дебальцеве, Докучаєвськ, Єнакієве, Макіївка, Сніжне, Харцизьк, Шахтарськ та інші.

У Луганській області перераховані Луганськ, Алчевськ, Антрацит, Брянка, Должанський, Первомайськ, Ровеньки, Сорокино, Кришталевий та інші.

Також мова йде про повністю або частково захоплені райони: Амвросіївський, Бахмутський, Бойківський, Волноваський, Мар'їнський, Новоазовський, Старобешівський, Шахтарський та Ясинуватський в Донецькій області, а також Антрацитівський, Должанський, Лутугинський, Новоайдарський, Перевальський, Попаснянський, Слов'яносербський, Ссорокинський і Станично -Луганский райони Луганської області.

Раніше повідомлялося, що за тиждень прикордонники не пропустили 115 осіб через КПВВ на Донбасі.

Нагадаємо, на адмінкордоні з Кримом відновили роботу всі КПВВ.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО