Гройсман анонсував у 2019 році дорожній бум

Поточний рік стане рекордним для України з будівництва доріг.

Як пише «Слово і Діло», про це на засіданні уряду в четвер, 10 січня, заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

«Я вважаю, що це буде рекордний рік будівництва українських доріг, будемо реалізовувати низку інших програм, у тому числі в різних секторах економіки, підтримку аграрного сектора, фермерства», – заявив прем'єр.

За його словами, середньострокове планування дозволить економіці розвиватися й забезпечити стабільність багатьох процесів у державі.

«Я наголошую, що нам потрібно забезпечити фінансову стабільність. Середньострокове планування дозволить нам розширити горизонт планування для всіх, у тому числі й місцевих бюджетів», – сказав Гройсман.

Він додав, що уряд цього року зосередиться на розвитку освіти та медицини, підвищенні енергоефективності та енергонезалежності.

Гройсман нагадав, що Верховна Рада ухвалила, а президент уже підписав закон про середньострокове бюджетне планування, який дасть можливість планувати життя країни на три роки з відповідними макроекономічними показниками, проектами та завданнями.

Раніше в Кабміні заявили, що в 2019 році в Україні мають намір відремонтувати й збудувати близько чотирьох тисяч кілометрів доріг. На це мають намір виділити рекордні 56 мільярдів гривень.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО