Зведення штабу ООС 25 грудня: 20 обстрілів, троє поранених

За минулу добу, 24 грудня, бойовики 20 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, троє військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил, пише «Слово і Діло».

«24 грудня російські окупаційні війська 20 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано 7 випадків застосування озброєння, забороненого мінськими угодами... троє військовослужбовців отримали поранення», - йдеться у зведенні штабу ООС.

Зокрема, бойовики здійснили обстріл двічі: з мінометів калібру 120 і 82-мм позицій ООС в районі населеного пункту Кримське на луганському напрямку, і селища Піски - на донецькому напрямку, а з мінометів калібру 82-мм по населеному пункту Кряківка на луганському напрямку, селища Луганське на донецькому напрямку, і селища Гнутове на мМаріупольському напрямку.

Опорні пункти українських військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі селища Кримське - на луганському напрямку, населеного пункту Новоолександрівка на Попаснянському напрямку, селищ Кам'янка, Піски, Тарамчук, Луганське - на донецькому напрямку, селища Південне на Горлівському напрямку , а також поблизу населених пунктів Чермалик, Гнутове, Водяне - на маріупольському напрямку.

«Для придушення вогневих провокацій противника, підрозділи обороняються застосовували чергові вогневі засоби», - підкреслили в штабі ООС.

За даними української розвідки, 24 грудня один бойовик був знищений і шість отримали поранення. Протягом поточної доби бойовики вогонь не відкривали.

Раніше Росія відправила на Донбас черговий «гумконвой».

Також відзначимо, що в школах Донецької області оголосили карантин.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО