ВРП відсторонила підозрюваного НАБУ суддю Озерова

Підозрюваного детективами Національного антикорупційного бюро в одержанні неправомірної вигоди суддю Старобільського районного суду Луганської області Віталія Озерова відсторонили від здійснення правосуддя до остаточного рішення в справі.

Таке рішення ухвалила Вища рада правосуддя сьогодні, 27 листопада, повідомляє «Слово і Діло».

«Вища рада правосуддя ухвалила: клопотання заступника генерального прокурора-керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького задовольнити. Тимчасово відсторонити суддю Старобільського районного суду Луганської області Віталія Озерова від здійснення правосуддя в зв'язку з притягненням до кримінальної відповідальності на набуття чинності вироку або закриття кримінального провадження», – підкреслив голова ВРП Ігор Бенедисюк.

В ході судового засідання прокурора САП Юрій Олефір повідомив, що Верховний суд задовольнив прохання прокуратури про направлення обвинувального акта щодо Озерова в інший суд.

Нагадаємо, 16 серпня НАБУ викрило на одержанні неправомірної вигоди суддю Озерова. Пізніше, йому повідомили про підозру. Також суд заарештував майно судді.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО