На Донбасі бойовики 8 разів обстріляли українських військових

На Донбасі за день, 18 листопада, бойовики вісім разів обстріляли позиції українських військових.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр операції Об'єднаних сил.

Зокрема, окупанти відкривали прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил неподалік населених пунктів Жолобок, Світлодарськ, Авдіївка, Красногорівка, Павлопіль, Водяне та Гнутово. Крім того, поблизу Жолобка противник застосував міномети калібру 82 мм, а в районі Світлодарська - 120 мм.

Наголошується, що втрат серед особового складу українських військ не допущено. Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою Об'єднаних силами.

Нагадаємо, що за минулу добу, 17 листопада, у зоні проведення операції об'єднаних сил на Донбасі загинув один український військовослужбовець.

Бойовики відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм в районах населених пунктів Піщане, Жолобок, Новотошковское, Горіхове, Троїцьке і Світлодарськ. Крім того, поблизу Жолобка, хутора Вільного і Світлодарська противник вів вогонь з мінометів 120-го калібру. По опорних пунктах неподалік Мар'їнки, Березового, Красногорівки, Гнутового, Лебединського та Широкиного бойовики вели вогонь із стрілецької зброї і гранатометів.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО