Зведення ООС: бойовики 16 разів обстріляли українські позиції

Читать на русском
Упродовж минулої доби, 17 листопада, окупанти 16 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ.

Упродовж минулої доби, 17 листопада, окупанти 16 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. Було зафіксовано 10 випадків застосування озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Про це повідомляють у прес-службі Операції об'єднаних сил, пише «Слово і Діло».

Зазначається, що ситуація в районі проведення операції мала ознаки до збільшення вогневої активності противника та залишалася цілком контрольованою Об’єднаними силами.

Так, протягом минулої доби ворог здійснював обстріли українських позицій з мінометів калібру 82 мм в районах населених пунктів Піщане, Жолобок, Новотошківське, Оріхове, Вільний, Троїцьке та Світлодарськ.

Окрім того, поблизу Жолобка, хутора Вільного та Світлодарська противник вів вогонь з мінометів 120-го калібру. По опорних пунктах неподалік Мар'їнки, Березового, Красногорівки, Гнутового, Лебединського та Широкиного окупанти вели вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів.

Під час бойових дій, 17 листопада, поранення несумісне з життям отримав один військовослужбовець Об'єднаних сил.

Від початку поточної доби противник, з гранатометів та стрілецької зброї, вів вогонь неподалік Гнутового. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

За даними розвідки, двох бойовиків російсько-окупаційних військ минулої доби знищено та ще двох – поранено.

Як повідомлялося, на Донбасі станом на 18:00 суботи, 17 листопада, сепаратисти сім разів порушили режим припинення вогню. Зафіксовано шість випадків застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами, один український військовий загинув.

В ході бойових дій 16 листопада втрат серед особового складу Об'єднаних сил не було.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: