Полторак відправив у відставку держсекретаря Міноборони

Міністр оборони Степан Полторак відправив у відставку державного секретаря міністерства генерал-полковника Олександра Дубляна.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони, пише «Слово і Діло».

«У Міністерстві оборони України відбувся урочистий ритуал проводів державного секретаря міністерства оборони в зв'язку зі звільненням з військової служби», - вказує відомство.

Олександр Дублян ніс військову службу 37 років.

«У мене сьогодні (17 листопада, - ред.) особливий день - завершення проходження служби як військовослужбовця Збройних сил України. За 37 років військової служби життя була не простим. Я не відмовлявся від місць проходження служби, з посад, виконував обов'язки і накази», - заявив він і підкреслив, що в останні 26 років головним пріоритетом його роботи було служіння українському народу.

«Спасибі за довіру працювати і служити в ім'я українського народу. Я дякую солдатам, сержантам, офіцерам, генералам, працівникам, які проходили зі мною службу. Найскладніші роки - це останні п'ять років служби. Я дякую Вам, шановні колеги за підтримку і допомогу, спасибі рідним і близьким за розуміння і терпіння», - підкреслив він у своїй прощальній промові.

Олександр Дублян був призначений держсекретарем Міноборони в грудні 2016 року. Також із 7 жовтня 2015 року він обіймав посаду заступника міністра оборони. Раніше Дублян займав посаду начальника військової служби правопорядку в Збройних силах країни і брав участь у бойових діях в Афганістані та в антитерористичній операції на сході України.

Нагадаємо, Полторак просить більше грошей на оборону.

Раніше повідомлялося, Полторак повідомив, що отримав важливі поради від радників НАТО.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО