У Японії через тайфун скасували майже 200 авіарейсів

У Японії через наближення тайфуну «Трамі» були скасовані 198 авіаційних рейсів.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє місцеве видання NHK.

Зазанчається, що японські метеорологи називають тайфун дуже сильним і наразі він наближається до японського острова Окінава.

Очікується, що лихо впаде на захід Японії, зокрема на місто Амамі в префектурі Кагосіма, 30 вересня.

Внаслідок цього прогнозують сильні дощі і шторм, осідання 80 мм. За даними метеорологів, зараз швидкість вітру в центрі тайфуну сягає 45 м/с .

Нагадаємо, кількість загиблих внаслідок тайфуну Мангхут, що обрушився на Філіппіни, зросла до 49 людей. Тайфун вийшов на берег на півдні Китаю в провінції Гуандун. Влада завчасно евакуювала сотні тисяч жителів, закрила залізничне сполучення і призупинила навчальний процес.

Також жертвами тропічного шторму Флоренс, який обрушився 14 вересня на східне узбережжя США, стали 24 людини. Понад 500 тисяч будинків у штатах Північна Кароліна та Південна Кароліна були знеструмлені.

В Україні дощі та різке похолодання теж наробили лиха. Зокрема у Львові пошкоджені зупинки громадського транспорту, сильний вітер повалив дерева.

Через негоду без електропостачання 205 населених пунктів у семи областях.

Раніше «Слово і Діло» писало, що в Карпатах, на кордоні Івано-Франківської та Закарпатської областей, випав перший сніг.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО