«Укрзалізниця» відновила продаж квитків у львівському напрямку

«Укрзалізниця» відновила продаж квитків на потяги львівського напрямку.

Про це повідомила прес-служба перевізника, пише «Слово і Діло».

«Укрзалізниця» завершила коригування графіку руху поїздів на львівському напрямі, продаж квитків на другу половину вересня вже відновлено. У цей період ряд поїздів курсуватиме за зміненим маршрутом і розкладом», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що раніше «Укрзалізниця» припинила продаж квитків на поїзди,котрі прямували в західному напрямку через планові ремонти інфраструктури із 10 по 30 вересня 2018 року на ділянці Жмеринка - Гречани.

Також «Укрзалізниця» відкрила продаж квитків на так званий поїзд «чотирьох столиць». З Києва він відправлятиметься о 14:07 і прибуватиме до Риги на наступний день о 9:05, а назад буде відправлятися о 11:10 і прибуватиме до Києва о 6:42.

Відзначимо, в 2018 році «Укрзалізниця» використовує для здійснення ремонтно-колійних робіт більш ніж 2,933 мільярда гривень. Як уточнюється, це на 15% більше, ніж у минулому році. Також залізничники нагадують, що до цієї суми варто додати ще 2 млрд грн, передбачені на планові ремонти основних засобів.

Як кажуть в УЗ реалізація робіт, на які передбачені ці кошти, дозволить гарантувати надійність колій на найважливіших напрямках на найближчі 15-20 років.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО