ЗМІ повідомили про контузію російських журналістів на Донбасі

Двоє працівників Всеросійської державної телерадіокомпанії отримали контузію, потрапивши під обстріл на Донбасі.

Як передає «Слово і Діло», про це в п'ятницю, 18 травня, повідомляє «Інтерфакс» із посиланням на одного з членів знімальної групи ВДТРК.

«Від обстрілу під Донецьком контузію отримав наш звукорежисер, оператору також, можливо, потрібна медична допомога», – сказав він агентству.

Кореспондент телеканалу «Росія 24» (ВДТРК) Олександр Сладков повідомив у телеефірі, що один із журналістів частково втратив слух.

«Ігор Уклеїн, наш звукооператор, він перебуває в лікарні», – сказав кореспондент, зазначивши, що до лікарні відправлять ще одного працівника ВДТРК. Разом із тим, за його словами, «хлопці в нормальному стані».

Нагадаємо, в ніч на п'ятницю, 18 травня, сепаратисти обстріляли з важкої артилерії житлові квартали селища Троїцьке в Луганській області. Внаслідок обстрілу загинули 13-річний хлопчик і його батьки. Ще одна дитина отримала поранення.

Загалом за минулу добу сепаратисти 60 разів порушили режим припинення вогню, з них 26 разів із застосуванням мінометів. Поранення отримали сім бійців ЗСУ.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО