Доба в АТО: 32 обстріли, один боєць загинув

За першу добу «пасхального» перемир'я підрозділи сепаратистів здійснили 32 обстріли по позиціях ЗСУ.

Як інформує «Слово і Діло», один боєць загинув, ще три поранені, повідомляє прес-центр штабу АТО вранці в суботу, 31 березня.

Так, на донецькому напрямку з 82 мм мінометів, гранатометів і протитанкової ракетної установки противник обстріляв зміцнення поблизу Талаківки, гранатомети застосував в районі Дослідного, Верхньоторецька, Богданівки, Шахти Бутівка, Лебединського та Широкино.

Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів і зенітної установки сепаратисти обстріляли зміцнення в Водяному, а з великокаліберних кулеметів поблизу Павлополя і Харчовика. Крім цього, зі стрілецької зброї вогонь вівся по захисникам Павлополя, Авдіївки, Дослідного, Богданівки, Новотроїцького, Кам'янки, Мар'їнки, Харчовика і Пісків.

На луганському напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вівся вогонь по опорних пунктах в районі Луганського. Також гранатомети ворог застосував неподалік Катеринівки.

Нагадаємо, за добу 29 березня на Донбасі зафіксували 57 ворожих обстрілів. Тоді постраждали три бійця ВСУ.

Крім того, з 00:01 30 березня на Донбасі почало діяти чергове перемир'я, в цей раз воно приурочене майбутнім великоднім святам.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО