Аварія на канатній дорозі в Грузії: у підйомника з людьми відмовили гальма – відео

У Грузії на курорті Гудаурі через відмову гальм канатна дорога зробила аварійну зупинку й почала рухатися в зворотному напрямку, внаслідок чого постраждали щонайменше 10 осіб.

Як інформує «Слово і Діло», про це в п'ятницю, 16 березня, повідомляє Грузія Online.

Увага! На відео є нецензурна лексика

Відзначено, що канатну дорогу вдалося зупинити лише через 1,5-2 хвилини.

«Згідно з попередньою інформацією, на гірськолижній трасі в Гудаурі канатна дорога зробила аварійну зупинку й почала рухатися в зворотному напрямку, внаслідок чого постраждали 10 осіб, які отримали травми середнього ступеня тяжкості», – йдеться в повідомленні компанії розвитку гірських курортів Міністерства економіки Грузії.

Відзначається, що на місце події прибули працівники лижного патруля, бригада швидкої допомоги, які перевезли постраждалих до амбулаторії Гудаурі.

Грузинська влада вже зв'язалася з компанією-виробником канатної дороги – «Доппельмаєр», щоб вони вислали своїх експертів для встановлення причин збою в роботі системи.

У компанії розвитку гірських курортів також заявили, що держава повністю покриє витрати на лікування потерпілих. Також повідомляється, що у зв'язку з цим фактом МВС Грузії вже почало розслідування.

Раніше повідомлялося, що близько 13 тисяч туристів опинилися заблокованими на швейцарському гірськолижному курорті Церматт через сильний снігопад.

Також раніше в Швейцарії ураган зірвав пасажирський поїзд із рейок.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО