Київський метрополітен відкриє додаткові турнікети

Комунальне підприємство «Київський метрополітен» анонсувало відкриття ще 12 турнікетів для оплати проїзду банківською карткою або іншими картками.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на повідомлення підприємства на сторінці в Fаcebook.

«Ще 12 турнікетів з можливістю оплати проїзду безконтактної банківською карткою запрацюють в столичній підземці до кінця січня», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, по два турнікети відкриють на станціях «Героїв Дніпра», «Мінська», «Оболонь», «Петрівка» і «Контрактова площа». Ще по одному - на станціях «Тараса Шевченка» та «Поштова площа». У лютому перелік планується поповнити станцією «Олімпійська».

У КП «Київський метрополітен» нагадали про те, що в 2015 році київський метрополітен став 5-м в світі з можливістю оплати проїзду безконтактною банківською картою на турнікеті.

«Зараз пасажири користуються послугою в середньому 40 тис. раз в день. Варто додати, що крім банківської на жовтих турнікетах у звичайному режимі можна скористатися будь-якою іншою карткою: проїзним, Карткою киянина, телефоном з додатком Android Pay або карткою метро», - додали в прес-службі метрополітену.

Нагадаємо, 22 січня в Києві обмежили роботу одній зі станцій метро.

Відзначимо також, що псевдомінер столичного метро отримав тюремний термін.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО