Віце-спікер Ради також поскаржилася на погрози

Перша заступниця голови Верховної Ради Ірина Геращенко розповіла про погрози собі та своїй родині.

Таку заяву вона зробила в Facebook, коментуючи повідомлення про погрози дітям народного депутата від «Самопомочі» Єгора Соболєва, повідомляє «Слово і Діло».

«Щодня я також отримую погрози – собі та родині. Через ФБ, через пошту, смс і дзвінки на мобільний. Консьєрж у будинку також розповідала про підозрілих людей, які розпитували про мене та мій графік тощо», – пише вона.

За словами віце-спікера, також вона отримувала погрози від бойовиків, що вони спалять її будинок, крім того, її життю погрожували антимайданівці.

«Я ставлюся до цього філософськи – у політика, якщо він займається політикою, апріорі є вороги», – резюмує Геращенко.

Вона заявила також, що хоча й засуджує факти погроз опозиціонерам та їхнім сім'ям, вважає, що й самі опозиційні політики багато в чому винні.

«Разом із тим мушу зазначити, що мова ненависті, постійні погрози, приниження опонентів, навішування образливих ярликів і лайка – це мова, яку сповідують багато соратників мітингувальників (до яких належить і Соболєв – ред.)», – зазначила Геращенко.

Вона звернулася до правоохоронців із закликом «дати оцінку» фактам погроз дітям Соболєва.

«Але також звертаю увагу, що це не поодинокий випадок. Масово й агресивно погрожують різним політикам та їхнім родинам – і опозиційним, і провладним», – додала віце-спікер.

Раніше Соболєв також прокоментував погрози на адресу своєї родини.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО