Полторак домовився про постачання зброї з Литви

Міністр оборони України Степан Полторак обговорив питання надання литовською стороною чергової партії зброї та боєприпасів для ЗСУ з начальником Об’єднаного штабу Збройних сил Литви Віталіюсом Вайкшнорасом.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України, передає «Слово і Діло».

«Під час діалогу також були обговорені організаційні питання надання литовською стороною чергової партії зброї та боєприпасів для ЗС України», – йдеться в повідомленні.

Крім того, під час зустрічі сторони обговорили питання спільної роботи в рамках Багатонаціонального об’єднаного координаційного комітету з питань військового співробітництва та оборонного реформування.

«Наша співпраця стабільно покращується, ми не стомилися й давня дружба між країнами та оборонними відомствами буде лише зміцнюватися», – наголосив начальник Об’єднаного штабу ЗС Литовської Республіки.

Вайкшнорас додав, що військові обох відомств мають більше спілкуватися між собою, більше обмінюватися досвідом на різних рівнях, оскільки «лише робота в команді дасть справжні результати».

Нагадаємо, 25 листопада Полторак здійснив робочу поїздку до району проведення АТО.

Також він зазначив, що до Дня Збройних сил України, який відзначається 6 грудня, будуть нагороджені близько 1,1 тис. військовослужбовців ЗСУ, що виконують завдання в зоні АТО.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО