Кличко розповів про ремонт столичних доріг

Капітальний ремонт вулиці Володимирської буде завершений у травні-червні наступного року.

Як інформує «Слово і Діло», про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час інспекції робіт із капітального ремонту вулиць Володимирській і Льва Толстого.

«Це одна з центральних вулиць столиці. І тут однозначно потрібен був ремонт, тому що тротуари та проїжджа частина перебували в жахливому стані», – сказав Кличко.

Зокрема, тут уже провели фрезерування асфальтобетонного покриття проїжджої частини, замінили люки та зливоприймачі, влаштували двошарове асфальтобетонне покриття та розмітку, встановили бордюрний камінь. Зараз тривають роботи з влаштування тротуарів за допомогою ФЕМів та антипаркувальних стовпчиків, які планують завершити до кінця року. Водночас капітальний ремонт не стосується частини проїжджої частини Володимирської, вимощеної бруківкою.

У 2018 року будуть продовжені роботи на ділянці від провулка Рильського до Андріївського узвозу.

«Ми робимо не лише нове дорожнє покриття, але й встановлюємо нове сучасне освітлення, яке дозволяє значно заощаджувати кошти. Використовуємо інші ноу-хау», – підкреслив мер столиці.

Віталій Кличко також висловив надію, що парламент найближчим часом ухвалить закон, який дозволить нарешті навести лад із паркуванням у містах. І на відремонтованих тротуарах не стоятимуть машини, й не будуть займати смуги для руху в оновлених столичних дорогах.

Нагадаємо, раніше Кличко розповів, що столична влада планує скасувати маршрутки з метою подолання труднощів із транспортним рухом у Києві.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО