Кличко розповів, скільки садків відкриють у Києві

У Голосіївському районі Києва за два тижні відкриється новий дитячий садок, розрахований на 110 місць. Мер Києва Віталій Кличко сьогодні проінспектував заклад.

Про це «Слову і Ділу» повідомили в прес-службі КМДА.

Як зазначається, дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №106 на вул. Науки, 65 розрахований на 6 груп. Зокрема, будуть відкриті дві групи для дітей віком від 2 до 3 років та чотири дошкільні групи для дітей віком від 3 до 6 (7) років із режимом роботи 12 годин.

У садочку є басейн, спортивний і танцювальний зали, а під час будівництва використовувалися сучасні технології. Згідно з даними прес-служби, вартість будівельних робіт становить майже 77 млн ​​грн. Найближчими днями розпочнеться прийом дітей до садка через електронну систему запису.

«За два тижні садок уже прийматиме дітей. І я дуже радий, що ми вводимо в експлуатацію такий сучасний об'єкт із басейном, великими й світлими приміщеннями. Я пишаюся тим, що ми поступово змінюємо Київ, будуємо й відкриваємо такі заклади», – заявив Кличко.

Він підкреслив, що в Києві в 2017 році відкриються 10 нових дитсадків – як новозбудованих, так і реконструйованих.

За словами мера, якщо три роки тому черга до дитсадків столиці становила понад 15 тисяч дітей, то за три роки її зменшили майже втричі.

«І наше завдання – за два-три роки черги в дитсадків у Києві взагалі не має бути», – зазначив Кличко.

Нагадаємо, раніше Кличко доручив перевірити пожежну безпеку в столичних школах і дитсадках.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО