Суд заарештував майно дружини головлікаря Запорізької обласної лікарні

Спільне майно головного лікаря Запорізької обласної клінічної лікарні Ігоря Шишки та його дружини Тетяни Скринської (квартира в Запоріжжі та автомобіль Akura RL 2008 року випуску) було заарештовано.

Таке рішення ухвалив один із районних судів Києва за клопотанням детективів Національного антикорупційного бюро, повідомляє «Слово і Діло».

За інформацією детектива, згідно з даними Єдиного державного реєстру МВС, на дружину головлікаря ЗОКЛ зареєстроване право власності на автомобіль Akura RL 2008 року випуску. При цьому вказаний автомобіль 22 січня 2017 року придбаний і зареєстрований на Шишку й лише 22 серпня 2017 року перереєстрований на Скринську.

За інформацією з витягу з Реєстру транспортних засобів, станом на 17 жовтня 2017 року на дружину головлікаря не зареєстрований жоден автомобіль.

Також, за інформаційною довідкою з Державного реєстру прав на нерухоме майно, на дружину головлікаря зареєстрована лише одна квартира, в той час як в електронній декларації за 2016 рік Шишка вказав дві квартири дружини в Запоріжжі площею 48,7 і 103,2 кв. м. На яку з них наклали арешт, невідомо.

Нагадаємо, суд залишив на посаді головлікаря ЗОКЛ, якого затримало НАБУ.

Раніше Бюро ще раз намагалося усунути головлікаря Запорізької обласної лікарні.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО