Нападників на заступника голови Одеської облради затримали

Правоохоронці затримали ймовірних виконавців замаху на першого заступника голови Одеської обласної ради Олега Радковського.

Про це в п'ятницю, 13 жовтня, на своїй сторінці в Facebook повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитро Головін, передає «Слово і Діло».

За його словами, затримання відбулося в четвер, 12 жовтня. Нападники – двоє чоловіків 1990 та 1994 років народження.

Головін зазначив, що для «маскування» злочинці вкрали номерні знаки з іншого авто. Поліція із СБУ провели 31 обшук у приміщеннях і гаражах підозрюваних.

«Виявлено можливе знаряддя злочину – автомобіль KIA та карабін калібру 5,6 міліметра. Також 2 карабіни калібру 7,62 міліметра, 2 пістолети, 614 патронів різного калібру, 7 пістолетів травматичної дії, 2 револьвери й 3 мисливських рушниці», – повідомив Головін.

Також вилучили форму з шевронами поліції, маски, 14 мобільних телефонів, рації, номерні автомобільні знаки, в тому числі болгарські.

«Слідство має в своєму розпорядженні інформацією про кримінальні зв'язки виконавців замаху», – підсумував Головін.   Нагадаємо, ввечері 4 жовтня в Одесі Радковський отримав три вогнепальні поранення, виходячи з рибного ресторану. За попередніми даними, стрілянина велася з малокаліберної зброї. Чиновник отримав поранення ноги, руки й хребта.

Пізніше з'ясувалося, що в Радковського стріляли із самозарядного малокаліберного пістолета системи Марголіна.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО