Прокуратура почала розслідування конфлікту за участю Мельничука

Прокуратура Києва почала досудове розслідування за фактом умисного перешкоджання нардепом Сергієм Мельничуком виконанню рішення суду.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на прес-службу столичної прокуратури.

Прокуратура міста Києва почала досудове розслідування за фактом умисного перешкоджання народним депутатом України Сергієм Мельничуком виконання рішення суду про виселення громадської організації з нежитлових приміщень, розташованих в дитячому садку по вулиці Сабурова на Троєщині, і їхнього повернення Управлінню освіти Деснянської районної в місті Києві адміністрації.

Відзначається, що відповідні відомості внесені в ЄРДР по ч. 3 ст. 382 КК України.

«Під час розслідування буде перевірено інформацію, розміщену в ЗМІ щодо обставин конфлікту, що мав місце 15.08.2017 за участю народного депутата Мельничука, а також дано правову оцінку діям його учасників», - йдеться в повідомленні.

Крім того, в прокуратурі повідомляють, що за вказаним фактом органами національної поліції зареєстровано ще одне кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство).

Питання про об'єднання цих кримінальних проваджень буде вирішене під час досудового слідства.

Нагадаємо, 15 серпня на Троєщині сталася стрілянина. ЗМІ повідомили, що стрілянину з бойової зброї влаштував нардеп Сергій Мельничук. Його автомобіль виявився заблокованим на узбіччі. Згодом в столичній поліції уточнили, що стрілянину відкрив охоронець народного депутата.

Прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець додала, що справу буде розслідувати військова прокуратура.

Раніше повідомлялося, що в Дніпрі застрелили людину, крім цього надійшла інформація про двох поранених.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО