У Луганській області виявили пакет з гранатами і тротилом

На околиці міста Лисичанська в Луганській області поліцейський патруль виявив пакет з 10 гранатами, пострілами до гранатомету, тротилом і великою кількістю патронів.

Про це пише в Facebook начальник Відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Луганській області Тетяна Погукай, пише «Слово і Діло».

«Під час патрулювання бійці роти патрульної служби поліції особливого призначення «Тернопіль» виявили на околиці Лисичанська виявили пакет з боєприпасами. Відразу викликали на місце знахідки слідчо-оперативну групу Лисичанського відділу поліції і фахівців вибухотехнічної служби ГУНП в Луганській області», - вказує Погукай.

В ході огляду місця події поліцейські виявили та вилучили 150 патронів калібру 5,45 мм, 1400 г тротилу, 4 постріли ВОГ-25, п'ять гранат «Ф-1» і п'ять гранат «РГД-5».

Весь вилучений смертоносний вантаж відправлений на експертизу, а інформація про нього внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфікована за ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Нагадаємо, внаслідок вибуху невідомого предмети в Запорізької області загинула дитина.

А 6 серпня в Донецькій області в приватному домогосподарстві вибухнула граната.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО