Трамп прилетів до Польщі

Президент США Дональд Трамп в середу, 5 липня, прибув до Польщі.

Як передає «Укрінформ», у варшавському аеропорту імені Шопена його разом із дружиною Меланією та дочкою Іванкою зустрічали голова МЗС Польщі Вітольд Ващиковський і міністр канцелярії президента Польщі Кшиштоф Щерський, пише «Слово і Діло».

Після короткої процедури привітання Трамп президентським кортежем відбув до готелю Marriott, де традиційно зупиняються американські лідери під час візитів до Варшави, йдеться в повідомленні.

У четвер, 6 липня, очільник Білого дому зустрінеться з президентом Польщі Анджеєм Дудою, а після цього відбудуться польсько-американські переговори під керівництвом обох президентів.

Згодом Трамп зустрінеться з 12 президентами, які прибудуть на саміт «Трьох морів» до Польщі. Після інавгураційної панелі саміту, в якій Трамп візьме участь, заплановані його переговори з президентом Хорватії Коліндою Грабар-Кітарович.

На завершення візиту Трамп виголосить промову на площі Красінських біля пам'ятника героям Варшавського повстання. Після цього американська делегація відправиться в Гамбург, де 7-8 липня відбудеться саміт G20.

Відзначимо, в Кремлі заявляють, що погодили дату зустрічі Путіна з Трампом.

Раніше Трамп повідомив про короткий візит до Британії 14 липня.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО