На Кіровоградщині невиконану обіцянку нардепа Кузьменка про газифікацію селища пояснили «політичною ситуацією»

Народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Анатолій Кузьменко не виконав обіцянку посприяти виділенню бюджетних коштів на газифікацію селища Устинівка, розташованого в його мажоритарному окрузі.

Її «Слово і Діло» зафіксувало у вересні 2014 року – напередодні парламентських виборів.

У політичній програмі, з якою майбутній депутат ішов на вибори, відзначалося: «Пріоритетом моєї роботи в окрузі стане наступне. Сприяти виділенню бюджетних коштів на… будівництво розвідного газопроводу у селищі Устинівка та газифікації дитячого садка».

Однак у червні 2017-го нардеп у листі-відповіді на запит в Устинівській селищній раді «Слову і Ділу» повідомили, що газифікація дитячого садка була виключена з планів соціально-економічного розвитку Устинівки у зв’язку з переходом на альтернативні джерела енергії. Що ж до розвідного газогону, то його будівництво в населеному пункті так і не почали, оскільки, як зазначили помічники Кузьменка, «в країні змінилась соціально-економічна і політична ситуація».

«Фінансування обох об’єктів не здійснювалось. За сприянням у вирішенні даного питання до народного депутата України Кузьменка А. І. селищна рада не зверталася», – визнали у нардепа.

Отже рейтинг відповідальності Кузьменка знизився до 14%. Загалом із 7 обіцянок він поки виконав лише одну.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО