Аваков відповів на заяву Семенченка про плани провести другий етап блокади

6 червня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прокоментував заяву нардепа Семена Семенченка про намір Штабу блокади переходити до другого етапу блокади, який спрямований на націоналізацію ряду українських підприємств, в тому числі і в Запорізькій області.

Про це міністр сказав на брифінгу в Запоріжжі. А головною метою візиту стала передача поліцейським Запорізької області нового спецтранспорту - автомобілів Mitsubishi Outlander.

«Складно щось відповісти на заяву штабу шизофреніків і хворих людей - любителів фантастики. Збираються декілька чоловік, які приймають рішення що-небудь блокувати. Наприклад, їм не подобається якийсь трамвай, і штаб на чолі з Семеном Семенченком захоче його блокувати, а я вам стверджую, що ніхто на території країни не має право на монополію силових дій, крім держави. Все інше - це політичні спекуляції. Я рекомендую таким «панам», які беруть на себе таку відповідальність і намагаються «надути» політичний капітал - думати спочатку про країну. Ми не допустимо подібної акції цих авантюристів », - уклав Арсен Аваков.

Нагадаємо, що Аваков похвалився, що Окуева поранила кілера з подарованого їм пістолета.

А 28 лютого 2017 року Аваков заявив, що мер Львова Садовий та голова фракції «Самопоміч» Березюк понесуть відповідальність за блокаду Донбасу та її наслідки. Подивимося, чи вдасться йому виконати свою обіцянку.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО