Обіцяні Аваковим сервісні центри МВС відкриються із запізненням

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не впорався з обіцянкою відкрити до початку літа 2017 року сервісні центри МВС по всій країні.

Її «Слово і Діло» зареєстровано 29 листопада 2016 року, коли глава відомства, розповідаючи про відкриття чергового такого центру у Львові, анонсував, що до літа наступного, 2017 року, вони запрацюють по всій країні.

За його словами, центри, завдання яких – якісно замінити собою МРЕВ, повинні істотно вплинути на проблему корупції при реєстрації авто та видачі водійських посвідчень, а також на швидкість вирішення бюрократичних моментів. Всього таких центрів має бути 50 по Україні.

Однак завершити дану реформу вчасно Авакову вже вочевидь не вдасться. 30 травня такий центр запрацював у Білій Церкві, і це – лише 18-та за рахунком відповідна установа в Україні. У липні 2017-го аналогічні центри надання адмінпослуг МВС планують відкрити в Полтаві, Дніпрі та Одесі.

Таким чином, у досьє Арсена Авакова на цю мить 131 обіцянка, 44 з яких він провалив. Втім, виконаних обіцянок у міністра також більш ніж достатньо, і з рівнем відповідальності в 50% він посідає восьме місце в рейтингу українського уряду.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО