У «Борисполі» хочуть здешевити авіаквитки

«Міжнародний аеропорт «Бориспіль» розробив програму здешевлення авіаквитків за рахунок знижок до аеропортових зборів.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на повідомлення комерційного директора аеропорту Максима Волошина прес-конференції в четвер.

Система знижок має на меті здешевлення авіаперевезень, розширення мережі маршрутів, збільшення частки транзитних пасажирів, зростання обсягів перевезень і доходів аеропорту, залучення бюджетних перевізників. Пропонується встановлювати для нових міжнародних рейсів знижку до збору за зліт-посадку і пасажирського збору в перший рік - 80%, другий - 60%, третій - 40% і четвертий - 20%. Крім того, пропонуються 80% знижки за транзитного пасажира.

За словами Волошина, знижка до пасажирського збору буде застосовуватися пропорційно до величини приросту пасажиропотоку від 100 тис. осіб.

Генеральний директор аеропорту Павло Рябікін, у свою чергу, повідомив, що аеропорт підготував нову публічну оферту для перевізників. Однією з її вимог буде обов'язкове відображення знижки, наданої аеропортом, у кінцевій ціні квитка.

«Міністерство інфраструктури розробило проект, який передбачає зниження зборів, а ми виконали своє домашнє завдання», - зазначив Рябикин, коментуючи програму знижок.

Нагадаємо, найбільший аеропорт країни «Бориспіль» має намір побудувати новий вантажний термінал до 2020 року.

11 травня у «Борисполі» затримано чотирьох росіян з квитками на Євробачення.

А 26 липня 2016 року міністр інфраструктури Володимир Омелян пообіцяв, що крапка у питанні перейменування аеропорту «Бориспіль» буде поставлена у вересні 2016 року. Однак, чиновнику так і не вдалося виконати свою обіцянку.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО