Грузія закликає об'єднатися проти російської пропаганди

Президент Грузії Георгій Маргвелашвілі зазначив, що гібридна війна, киберпротивостояние, серйозні спроби Росії вплинути на суспільство шляхом пропаганди та агітації реально послаблюють стан безпеки в регіоні.

Як повідомляє Грузія Online, про це він заявив на Форумі народної дипломатії НАТО-Грузія, що проходить в Тбілісі, передає «Слово і Діло».

Говорячи про загрози, що витікають з російської пропаганди, Маргвелашвілі підкреслив важливість формування єдиної позиції уряду і суспільства у цьому питанні.

За його словами, як всередині країни, так і за її межами, в партнерських країнах Грузія повинна виступати з єдиним меседжем, що покликаний розвінчати проведену Росією пропагандистську кампанію щодо Грузії та інших молодих демократій щодо інтеграції Грузії з ЄС і НАТО».

На думку глави держави, в останній період грузинське суспільство, неурядовий сектор і політичні партії виявляють стійку і єдину позицію у зв'язку з євроінтеграцією Грузії, але реально роботу в цьому напрямку необхідно поглибити і посилити.

Нагадаємо, 28 березня 2017 року набрав чинності безвізовий режим між Грузією та Європейським союзом. Також безвізовий режим доступний громадянам Грузії, які живуть на окупованих територіях Абхазії і Південної Осетії.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО