Куценко спростував інформацію про роботу помічником заступника голови «Батьківщини» Соболєва

Прокурор Генеральної прокуратури Владислав Куценко, який раніше працював помічником колишнього генерального прокурора Віктора Шокіна, спростував інформацію про його роботу в даний момент помічником заступника голови фракції «Батьківщини» Сергія Соболєва.

Про це він повідомив «Слову і Ділу» після публікації статті «Таємний план Шокіна».

«Прочитав Ваш матеріал про «таємний план Шокіна»! Дуже здивований поданій Вами інформації щодо мене. По-перше, помічником Сергія Соболєва я сьогодні не є, оскільки я продовжую обіймати прокурорську посаду в ГПУ. По-друге, помічником Соболєва я перестав бути в день мого призначення помічником генпрокурора, тобто з червня 2015», – зазначив прокурор ГПУ.

Також, за його словами, колишній генпрокурор Шокін не закривав жодних справ стосовного нього, «оскільки таких справ ніколи не було».

Детальніше про «таємний план Шокіна» і його зв'язок з політичною силою «Батьківщина» читайте в статті Ольги Василевської-Смаглюк.

Нагадаємо, коли стало відомо, що екс-генпрокурор Віктор Шокін намагається поновитися на посаді, ми порівняли політичну відповідальність усіх постмайданних глав ГПУ.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО