Глава МЗС Британії обговорить з Трампом політику РФ в Україні – ЗМІ

Міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон під час свого візиту до Сполучених Штатів Америки наступного тижня може обговорити позицію США в питанні політики Росії в Україні.

Про це повідомляє The Sunday Times, передає «Слово і Діло».

Зазначено, що Джонсон планує переконати Вашингтон, аби він зайняв «менш конструктивну позицію з Москвою» з питання політики Росії в Україні. За даними видання, глава МЗС Великобританії в РФ планує обговорити агресію Москви в Україні.

Як очікується, у вівторок, 21 березня 2017 року, Джонсон зустрінеться з радниками президента США Дональда Трампа, а також з ключовими лідерами від Республіканської партії в конгресі.

Крім того, під час свого візиту Джонсон спробує налагодити відносини з адміністрацією Білого дому після звинувачень спецслужб Великобританії в прослуховуванні адміністрації Барака Обами.

Повідомляється, що мета візиту Джонсона в США - налагодити відносини з адміністрацією Трампа після звинувачень британських спецслужб на прослуховування. Про те, що Джонсон планує вперше за п'ять років поїхати в Росію, повідомляло у березні Міністерство закордонних справ Великобританії.

Як зазначалося у повідомленні, візит відбудеться у найближчі тижні.

Раніше повідомлялося, що МЗС Франції засудив захоплення українських підприємств на Донбасі.

Нагадаємо, Трамп і Меркель підтримують мирне вирішення конфлікту на сході України.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО