Меру Рівного не вистачило двох років, щоб упорядкувати площу перед обласною філармонією

Міський голова Рівного Володимир Хомко провалив обіцянку про реконструкцію площі навпроти обласної філармонії, яку він дав іще в 2015 році.

Про це за результатами перевірки діяльності міського голови повідомляє «Слово і Діло».

Намір упорядкувати площу 15 червня позаминулого року мер озвучив у ефірі одного з місцевих телеканалів, проте ані в 2015-му, ані в 2016-му цього зроблено так і не було.

Цікаво, що якщо в 2015 році гроші на реконструкцію навіть не виділялися (внаслідок складної економічної ситуації), то наступного року бюджет обласного центру передбачав кошти на це, але вони чомусь не були використані.

На жаль, у листі-відповіді на інформаційний запит «Слова і Діла», датованому 6 березня, в Рівненській міськраді не уточнили, про яку суму йдеться. Менше з тим, це не заважає «Слову і Ділу» надати відповідній обіцянці Хомка статус «не виконано».

До слова, це вже не перший випадок, коли міськадміністрація Рівного не встигає скористатися грошима, виділеними на благоустрій міста. Раніше «Слово і Діло» вже писало про те, що незважаючи на виділення з місцевого бюджету коштів на облаштування велодоріжок, в обласному центрі минулого року не змогли їх освоїти. Що, ймовірно, свідчить про системну проблему, пов'язану з ефективністю організації робіт у місті.

Загалом у досьє Хомка 160 обіцянок, 78 із яких він виконав. У рейтингу відповідальності мерів він на 4-му місці.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО