Насіров завдав 2 мільярди збитків Бюджету України – Холодницький

Роман Насіров заподіяв збитків державному бюджету більше, ніж на 2 мільярди гривень.

Прокуратура клопоче про відсторонення глави Державної фіскальної служби України Насірова, - заявив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на телеканал «112 Україна».   «Слідство вважає, що діями Романа Насірова завдано збитків державному бюджету на понад 2 млрд грн. На даний час прокурорам доручено підготувати клопотання про обрання запобіжного заходу щодо глави фіскальної служби Насірова, а також про відсторонення його від посади», - сказав Холодницький.

Прокурор підкреслив, що оголошення Насірову підозри ще не означає звинувачення, для цього у НАБУ є два місяці в рамках досудового розслідування, тобто до третього травня 2017 року.

«Прокурори визнали докази детективів достатніми для оголошення підозри. На нараді, яка передувала всім цим подіям, пообіцяли, що вони протягом тих 2-ох місяців його завершать. Я, як керівник САП і процесуальний керівник у цьому виробництві, заборонив розголошення будь-яких даних досудового розслідування. Я проти розслідування в прямому ефірі. Коли буде клопотання про обрання запобіжного заходу або відсторонення від посади, буде повідомлення додатково», - заявив Холодницький.

Нагадаємо, сьогодні НАБУ затримало голову фіскальної служби Насірова.

Також Насірова вручили підозру, у нього стався інфаркт.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО