Фейгін звинуватив Савченко в роботі на Медведчука

Колишній адвокат Надії Савченко Марк Фейгін вважає, що візити нардепа на окупований Донбас організовує Віктор Медведчук.

Таку думку він висловив в інтерв'ю «Укрінформу», пише «Слово і Діло».

«На мій погляд, це спецоперація на гроші Медведчука за погодженням з Лубянки. Саме з Луб'янки. Подібний виїзд Савченко не міг замикатися тільки на Суркові», - вважає він.

«На жаль, пані Савченко знову проявила себе обмеженою людиною. І це сумно. Сталося те, про ймовірність чого я говорив раніше. Вона потрапила під вплив людей, інтереси яких замикаються не в Україні, і активно використовується ними в їх тактичних цілях. Тут загострення під Авдіївкою, постійно нові трупи, складні питання, пов'язані з блокадою, а вона їде на окуповану територію. Розцінюю цей крок як провальний», - зазначив адвокат.

«Наскільки сама Надія залучена в ситуацію, не знаю, але її сестра Віра - дуже щільно. А вже через неї - вихід на Медведчука. І Рубан - теж людина Медведчука. Упевнений, що справі звільнення полонених все це тільки шкодить», - додав Фейгін.

Нагадаємо, 24 лютого нардеп Надія Савченко виїхала в так звану «ДНР», де разом з представниками бойовиків відвідала колонії, в яких утримують українських полонених.

Раніше, депутат Надія Савченко оприлюднила список осіб, які утримуються бойовиками в окупованій Макіївці.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО